PLANINCI – NOČNI POHOD

Vtisi otrok z nočnega pohoda do domačije Marovšek.

AME- Všeč mi je bila kmetija, kjer smo dobil čaj. Fajn je bilo, ker je bila mami Suzana zraven.
ALEPŠ – Meni je bila všeč jama (Bierkeller), ker sem že bila tam. Pa ko smo hodili po strmih stopnicah.
ARUAL – Fajn je bilo, ko smo šli nazaj po temi, ker smo rabili lučke. Zraven sta bila še sestrica Neja in ati. Tudi ustavili smo se in počivali.
IAN – Jaz sem se igral z lučko. Imel sem tisto na glavi, pa sva se z Ažbetom igrala in se lovila. Zraven je šla mamica. JENREJ – Zraven je bila mamica. Fajn je bilo, ko smo stali pri jami, pa so punce kričale in je odmevalo. AIP – Z mamico greva vsak dan na Vinski vrh. Zelo rada hodim in mi ni bilo težko. Jaz sem hodila z Gregorjem. Bila sva zelo hitra.
ROGERG – Všeč mi je bilo na kmetiji. Tam je bil konj in videl sem zelo lep sončni razgled (zahod). Zraven mene sta bili sestrici, pa bratec in mami. Hodil sem s Pio, ki je hitra.
AJOZ – Ko smo šli z lučkami nazaj je bilo zelo lepo. Vse se je svetilo. Marjana in stric Slavko sta me po riti udarila, ker sem bila prvič tako visoko. Sta me “krstila”.
AJAM – Všeč mi je bilo, ko smo hodili in jedli na cilju. Zraven je šel ati, pa Nina. Nazaj sva šle skupaj z Aniko in se potem poslovili, pa si lupčke dale.
EBŽA – Fajn je bilo. Igrali smo se, pa veliiiiko hodili. Všeč mi je bilo, ko me je gospod Slavko krstil. V rokah je imel dolg štrik in me je 3x udaril. Pa ni nič bolelo… Marjana pa mi je dala medaljo.
AKINA – Všeč mi je bilo, ko smo jedli za mizo na kmetiji. Zraven mene je šla mami Petra. Z Majo sva Skupaj hodili in si svetili. Bila je tema, ko smo hodili.

Hvala gospodinji, ki nam je pripravila zeliščni čaj ter vodniku Slavku za prijetno izkušnjo, ki se jo bomo še dolgo spominjali.

Kaj več, pa naj povedo fotografije!

Marjana Šet, mentorica planinskega krožka

 

 

 

(Visited 89 times, 1 visits today)